Sport

U Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a învins Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0

Echipa Universitatea Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, în optimile competiţiei.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ceppelini, în minutul 55. Uruguayanul a înscris cu un şut din voleu de la 10 metri lateral dreapta, după o pasă peste apărarea adversă a lui Cristocea.

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, George Ogăraru a declarat că își dorește foarte mult să-și ia revanșa cât mai repede în fața rivalei din Gruia și că victoria din sferturile de finală a Cupei României o dedică fostului jucător, Dănuț Bobocan. „O descătuşare, o victorie foarte importantă pentru acest club. Echipa este în semifinalele Cupei după 19 ani. Nu cred că este întâmplător, mai ales că se apropie de un secol de existenţă, s-a câştigat un singur trofeu. Ne dorim ca acest vis să continue. Ne luptăm pentru acest trofeu în continuare. Băieţii au jucat şi pentru Dănuţ Dobocan, fostul jucător al Universităţii. Ceppelini e un jucător foarte bun, talentat. Deşi am vrut să începem cu el de la început, ne-am gândit şi la meciul de la Piatra Neamţ. A trebuit să facem astfel strategia. Cu cinci jucători de peste 30 de ani şi două meciuri în patru zile, am dovedit că avem caracter. Îmi doresc CFR în Cupă. Avem o revanță de luat. O aşteptăm cât mai repede posibil. Cred că şi suporterii îşi doresc acest lucru”, a declarat George Ogăraru.


Universitatea Cluj: Panagopoulus - Jovanovici, Skvorc, Ninu, Bambara - R. Costin - Mengolo, Cristocea (Lungu '70), Stojanovici (Ceppelini '46), Gravenberch (Nuno Viveiros '83) - Lemnaru. Antrenor: George Ogăraru.

Pandurii Târgu Jiu: Gliwa - Unguruşan, Erico, Elton, Momcilovici - Nistor, Anton, Răduţ (Predescu '84) - Buleică (Shamshin '72), M. Roman, Shalaj (Nicoară '72). Antrenor: Petre Grigoraş.


Cartonaşe galbene: Nuno Viveiros '85 / Momcilovici '62.

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Octavian Şovre, Ovidiu Artene (asistenţi) - Iulian Călin (rezervă).


Observatori: Aron Huzu, Adrian Mihalcea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter