Sport

CS Mioveni cere rejucarea meciului cu CFR Cluj

Conducerea clubului CS Mioveni îi cere preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, printr-o scrisoare deschisă, rejucarea meciului cu formaţia CFR Cluj, din sferturile de finală ale Cupei României, în spiritul fair-play-ului.

"Din punctul nostru de vedere este dramatic ce s-a întâmplat pe teren în minutul 86, atunci când CFR a marcat un gol scandalos în urma unei faze în care ei trebuiau să fie fair-play şi să ne acorde mingea. Aşa cum vă ştim, un om drept şi plin de fair-play, aşa cum ne-aţi spus de când aţi preluat conducerea FRF, vă doriţi ca în fotbalul din România să domine spiritul de luptă cinstită şi nu hoţiile sau măgăriile. Considerăm că dumneavoastră, prin votul încredinţat de cluburile din ţară, puteţi să daţi un exemplu şi să propuneţi celor două echipe rejucarea partidei. Noi, C.S. Mioveni, suntem de acord să disputăm meciul oricând, la orice oră şi la orice zi, fie că ea este de Crăciun, Revelion sau Paşte. Ştim că este greu pentru cei de la CFR să accepte acest lucru, dar ce frumos este să rămâi demn!", se arată în scrisoarea deschisă a grupării CS Mioveni, relatează Mediafax.

Formaţia piteşteană îi transmite oficialului FRF că meciul se poate rejuca, deoarece există un precedent în fotbalul european: meciul din Cupa Angliei din anul 1999 dintre Arsenal şi Sheffield. La acel meci, Arsenal a câştigat cu 2-1 în urma unei faze similare, iar antrenorul Arsene Wenger a propus şi i s-a acceptat rejucarea întâlnirii.


De asemenea, CS Mioveni acuză maniera de arbitraj a lui Dragoş Istrate şi cere recuzarea acestuia. „Nu vrem să încheiem fără a atrage atenţia dumneavoastră şi asupra unui alt aspect extrem de important. Maniera tendenţioasă în care arbitrul Dragoş Istrate a condus jocul nu poate scăpa fără măsuri. Numeroasele lovituri libere acordate adversarului fără motiv dar şi un penalti gratuit dat oaspeţilor de marţi ne face să cerem recuzarea acestui cavaler al fluierului. Desigur vom înainta şi către CCA un memoriu în acest sens. Ţinând cont de faptul că a fost vicierea vădită, cu intenţie, a rezultatului final şi de faptul că investitorii, finantaţorii şi sponsorii noştrii vor să facă un pas înapoi, suntem convinşi că veţi analiza cele prezentate de noi”, se menţionează în scrisoarea citată, semnată de preşedintele executiv al CS Mioveni, Constantin Stancu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter