Sport

U-BT mai scapă de un jucător bun

Jucătorul clubului U-Banca Transilvania Cluj și-a anunțat sâmbătă plecarea de la club, acesta declarând că se va transfera la un alt club.

Miljan Medvedj a anunțat sâmbătăt, potrivit site-ului clubului, plecarea de la Cluj, despărțirea fiind făcută ăe cale amiabilă. Potrivit comunicatului postat de club, jucătorul din Serbia a decis ca finalul de carieră să îl joace la un alt club decât cel din Cluj. „După șase-șapte ani petrecuți la Cluj și cu bune și cu rele, dar mai mult cu bune, acum mi s-a ivit ocazia de a pleca la un alt club. Cred că pentru mine și familia mea, fiind la final de carieră, este o bună oportunitate, astfel că de comun acord cu conducerea clubului am decis să încheiem colaborarea. Îi doresc mult succes echipei, le mulțumesc celor de la club și fanilor. Haide „U”!”, a declarat jucătorul potrivit sursei citate.

Președintele executiv al CS „U” Mobitelco Banca Transilvania Cluj, Mircea Cristescu a afirmat că nu și-ar fi dorit să plece dar că la institențele jucătorului a decis să-i dea drumul pentru a evolua la altă echipă. „Chiar dacă a venit și a plecat de la Cluj de mai multe ori, Meda este unul dintre jucătorii care au dat totul pentru această echipă și acest club. Recunosc că nu mi-am dorit să plece, dar am avut o discuție mai lunga cu el, l-am înțeles și cred că și lui, și familiei lui îi va fi mai bine. Știam de această ofertă, dar nu puteam să ne opunem. Îi doresc mult succes și îi mulțumesc pentru tot ce a facut pentru noi. Hvala, Meda!”, a spus Cristescu.


În urmă cu cinci ani Miljan Medvedj a încercat să își depună actele pentru dobândirea cetățeniei române, la acea data el declarând că se simte clujean. „La Cluj, insa, ma simt ca acasa, imi plac oamenii, orasul,  totul aici este placut. De fapt, eu ma consider clujean”, declara în 2009 Miljan Medvedj, potrivit citynews.

Ultimele Stiri
abonare newsletter