Sport

România învinge Danemarca cu o dublă a lui Keșeru

Naționala de fotbal a României a învins reprezentativa Danemarcei cu scorul de 2-0. Ambele goluri au fost marcate de Claudiu Keșeru, în minutul 53 și în minutul 58.

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat după meciul amical cu Danemarca, de ieri, scor 2-0, că este bucuros că naţionala României încheie anul cu o victorie, dar şi pe primul loc în grupa F de calificare la Euro-2016. „Consider că este o victorie muncită, obţinută în repriza a doua, pentru că jocul din prima parte nu a încântat. Chiar dacă am schimbat mulţi jucători faţă de meciul cu Irlanda de Nord şi au absentat cei despre care ştiţi, consider că, cel puţin tactic, am făcut o partidă bună. Îmi doream foarte mult să obţin această revanşă pe care cred că toţi o aşteptam în faţa Danemarcei. Astăzi am întâlnit o echipă bună, puternică şi mă bucură faptul că am câştigat şi am încheiat anul pe primul loc în grupa de calificare la Euro-2016”, a declarat Iordănescu după meci.

Iordănescu a mai afirmat că atacantul Claudiu Keşeru este un jucător foarte bun, cu simţul golului. „Faptul că a marcat atât de mult pledează pentru el. După revenirile lui Marica şi Rusescu, Keşeru va crea o emulaţie pe acest post, în beneficiul naţionalei”, a spus selecționerul.


Reprezentativa României a învins ieri, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (0-0), selecţionata Danemarcei, într-un meci amical în care ambele goluri au fost marcate de Claudiu Keşeru, în minutele 53 şi 58.

Reprezentativa României ocupă primul loc în grupa F, cu zece puncte, după disputarea a patru etape din preliminariile Campionatului European din 2016. Locul doi este ocupat de Irlanda de Nord, cu 9 puncte, iar pe trei se află Ungaria, cu 7 puncte. Finlanda este a patra în grupă, cu patru puncte, iar Insulele Feroe ocupă locul cinci, cu trei puncte. Grecia a acumulat un punct şi este ultima în grupă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter