Sport

Remiză în Cupele Europene pentru „U” Alexandrion

Echipa de handbal feminin, Universitatea Alexandrion, a reușit doar o remiză pe teren propriu cu campioana Serbiei, WHC Radnicki Kragujevac.

Meciul care a contat pentru turului trei al Cupei Cupelor a fost unul destul de echilibrat, alternând cu diferențe de două, trei puncte în avantaj pentru fiecare.

Clujencele au avut de mai multe ori ocazia să se distanțeze la puncte fața de adversare dar de fiecare dată jucătoarele din Serbia reveneau surprinzător.


Antrenorul echipei „U” Alexandrion, Ioan Ani-Senocico a spus după meci că este mulțumit de rezultat mai ales pentru că îi este foarte greu să le „monteze” pe fete din cauza problemelor financiare de la club. „Apărarea a funcționat uneori foarte bine, alteori nu a funcționat dar eu cred că lipsa de concentrare la finalizare și-a spus cuvântul astăzi. Nu sunt supărat pe ele, chiar țin să le felicit pentru că încă intră în sala de sport. Este o situașie destul de dificilă, se vede și în atitudinea lor. Eu le felicit pentru că și-au dorit și își doresc de fiecare victoria. Pentru toată lumea este destul de greu când permanent pierzi, pierzi, pierzi. Înfrângerile aduc neîncredere și atunci este foarte greu să le remontezi pentru alte partide. Cristina Laszlo este o jucătoare tânără, întradevăr a fost campioană mondială dar la junioare, ea are de demonstrat la senioare, în Liga Națională și în cupele europene. Noi sperăm în continuare la o calificare în Cupele Europene”, a declarat Ioan Ani-Senocico.

Returul meciului cu WHC Radnicki Kragujevac se va disputa duminica viitoare, în deplasare pentru clujence.

Ultimele Stiri
abonare newsletter