Sport

Experiența și-a spus cuvântul. „U” Cluj - CSM Târgoviște 0-3

Echipa de volei feminin, C.S. „U” Cluj a fost învinsă, pe teren propriu, de jucătoarele clubului C.S.M. Târgoviște, după trei seturi, scor final 0-3 (21-25, 21-25, 17-25).

Deși clujencele au încercat pe tot parcursul meciului de vineri să învingă, fetele nu au reușit să treacă de blocajul adversarelor mult mai experimentate și mai vechi în Divizia A1.

Antrenorul echipei de volei feminin, Dănuț Ciontoș a recunoscut că experința fetelor de la echipa oaspete a fost cea care a făcut diferența dintre echipe. „Am avut o echipă foarte bună, am încercat să ne ținem după ea dar din păcate valoarea și experiența jucătoarelor de la CSM Târgoviște și-au spus cuvântul. Am reușit doar două seturri mai echilibrate, setul trei ne mai reușind același lucru. Din păcate astăzi nu am reușit să ne ridicăm la un nivel mai înalt. Sperăm ca la următorul meci, cel cu Târgu Mureș, să ne revenim și să le învingem”, a declarat Daniel Ciontoș.


Următorul meci pentru voleibalistele antrenate de Dănuț Ciontoș va avea loc sâmbătă, 22 noiembrie, în deplasare la C.S. „U” Medicina C.S.S. Tîrgu Mureș.

abonare newsletter