Sport

Două clujence vor reprezenta România la turneul IJF Grand Slam

Clujencele Monica Ungureanu și Corina Caprioriu vor participa alături de alți cinci judoka români la turneul IJF Grand Slam de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite).

Sportivele din Cluj-Napoca, Monica Ungureanu și Corina Caprioriu, ambele legitimate la CSM Cluj U Dinamo, vor reprezenta România, duminică, la turneul IJF Grand Slam de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), potrivit Agerpres.

La masculin vom fi reprezentați de Cristian Bodîrlău (cat. 81 kg), de Daniel Natea și Vlăduț Simionescu (ambii la cat. +100 kg). Natea a reușit anul acesta două clasări pe locul al treilea la Grand Slam Baku și Grand Prix Ulaanbaatar, în timp ce Simionescu a terminat pe trei la Grand Prix Zagreb.


La feminin vor evolua Violeta Dumitru, Monica Ungureanu (ambele la cat. 48 kg), Andreea Chițu (52 kg) și Corina Căprioriu (57 kg).

Ungureanu are o victorie anul acesta la Grand Prix Zagreb, Chițu este vicecampioană mondială anul acesta la Celiabinsk și a câștigat Grand Prix-ul de la Tașkent, în timp ce Corina Căprioriu, vicecampioana olimpică de la Londra, are și ea o victorie la Grand Prix Tașkent.

Ultimele Stiri
abonare newsletter