Sport

Sala Sporturilor va fi plină cu baschetbaliști

Sala Sporturilor din Cluj-Napoca pentru o zi gazda a două meciuri de baschet masculin, U-BT și „U” Cluj, cele două echipe clujene din Liga Națională de Baschet disputând pe teren propriu meciuri în fața echipelor CSU Sibiu și Energia Târgu Jiu.

După meciul U-Banca Transilvania în fața CSU Atlassib Sibiu, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca va avea loc, cu începere de la ora 20:45, meciul de baschet masculin dintre Universitatea Cluj-Napoca şi Energia Târgu Jiu.

Managerul echipei, Claudiu Trîncă a declarat înainte de meci că speră la o evoluție cât mai bună la acest meci și la o victorie în fața suporterilor. „Cu fiecare etapă parcursă ne dăm seama că acest campionat este la un nivel de performanţă şi echilibru neatins până acum în România. Pentru a atinge o performanţă la nivelul Ligii Naţionale de Baschet, ne luptăm zi de zi în a consolida bazele echipei şi a o întări. Speram la victorie cu Timişoara, la începutul sezonului competițional, dar se pare că „un calcul de acasă nu e acelaşi cu cel din târg”, astfel că meciurile ce urmează sunt o provocare pentru noi în a atinge un punct de performanţă cu mijloacele care le avem. Unul din aceste meciuri este şi cel cu Energia Târgu Jiu, o echipă puternică care va avea un rol important în clasament, ca şi alte 7-8 echipe. Le mulţumim fanilor pentru suportul de până acum şi sper sa fie alături de noi ca şi al şaselea jucător”, a declarat Claudiu Trîncă.


În acest moment echipa Universitatea Cluj-Napoca se află pe ultimul loc în clasament cu doar patru puncte și nici o victorie după patru meciuri jucate în sezonul competițional 2014-2015.

Ultimele Stiri
abonare newsletter