Sport

Un fost antrenor al „U” Cluj validat în noua conducere tehnică a naționalei

Comitetul Executiv al FRF a validat, astăzi, propunerea preşedintelui forului, Răzvan Burleanu, cu privire la conducerea tehnică a echipei naţionale.

Potrivit comunicatului postat pe site-ul Federației Române de Fotbal, funcţia de selecţioner a naționalei de fotbal a României este preluată de Anghel Iordănescu, iar Viorel Moldovan, Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea sunt antrenori secunzi.

„Comitetul Executiv al FRF a validat propunerea președintelui Răzvan Burleanu prin care Anghel Iordanescu a fost nominalizat la funcția de selecționer al echipei naționale a României.
Astfel, Anghel Iordanescu devine oficial antrenorul principal al echipei naționale de fotbal, urmând a-i avea secunzi pe Viorel Moldovan (ultima oară selecționer al echipei de tineret U21), Daniel Isăilă (ultima oară antrenor principal la Astra Giurgiu) și Ionuț Badea (fară angajament în ultima vreme)”, se arată în comunicatul FRF.


Selecţionerului Anghel Iordănescu, care îndeplindeşte şi funcţia de director tehnic al FRF, i se va întocmi un contract separat, care urmează să fie validat într-o altă şedinţă a Comitetului Executiv.

Ionuţ Badea a fost în perioada 2010-2011 antrenorul echipei de fotbal Universitatea Cluj.


Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a propus, sâmbătă, ca funcţia de antrenor principal al echipei naţionale să fie preluată de Anghel Iordănescu şi ca secunzi să fie Viorel Moldovan, Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea.

Iordănescu a mai fost selecţioner între anii 1993 şi 1998, precum şi între 2002 şi 2004. El va fi din nou pe banca tehnică a naţionalei la partida cu Irlanda de Nord, din 14 noiembrie, de la Bucureşti, din Grupa F a preliminariilor Euro-2016.


Viorel Moldovan este în prezent selecţionerul echipei de tineret a României, Daniel Isăilă a antrenat ultima oară echipa Astra Giurgiu, iar Ionuţ Badea formaţia Oţelul Galaţi.

Victor Piţurcă şi Federaţia Română de Fotbal au reziliat, în 16 octombrie, contractul de comun acord, tehnicianul semnând o înţelegere pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudită.

Ultimele Stiri
abonare newsletter