Sport

Serena Williams: „Dumnezeu știe unde mi-o fi serviciul”

Meciul de astăzi în fața jucătoarei românce, pierdut cu scorul de 0-2 (0-6, 2-6) a lăsat-o fără cuvinte pe cea mai bună jucătoare de tenis din lume, Serena Williams. Aceasta a recunoscut că nu a mai văzut un așa meci bine făcut de Halep și a promis că se va antrena serios pentru următorul meci împotriva româncei.

Jucătoarea americană, Serena Williams a declarat la finalul partidei că românca are toate meritele și a recunoscut că nu a văzut-o niciodată pe Simona Halep la nivelul la care a jucat astăzi. „Cred că ea a jucat foarte bine, să fiu sincera. Personal, n-am văzut-o niciodata jucând așa. Niciodată! Dar, evident, n-a avut nimic de pierdut așa că a lovit fiecare minge. A făcut un meci foarte, foarte bun. M-am pregătit foarte bine pentru azi, dar nu am jucat nici pe departe la fel de bine precum am lovit la antrenamente. Ea a servit mult mai bine azi decât o văzusem. Am văzut-o de multe ori jucând, dar nu ca azi. Bune servicii, și pe primul, și pe al doilea. A lovit mingi direct câștigătoare, ceea ce nu-i jocul ei obișnuit, dar trebuie să te ridici la înălțimea momentului, ceea ce ea a făcut, eu nu”, a afirmat Williams.

Serena Williams a declarat că îi este rușine de meciul făcut astăzi la Turneul Campioanelor care a semănat mai multt cu unul de juniori.„Serviciul meu a fost la nivel de juniori azi. Cam rușinos. Rușinos e un cuvânt care descrie cel mai bine. Forehandul a lipsit cu desăvârșire, cred că și-a luat vacanță mai devreme. Dumnezeu știe unde mi-o fi serviciul”, a declarat americanca.


Adversara de astăzi a Simonei Halep a promis că se va antrena și că așteaptă cu nerăbdare următorul meci cu jucătoarea româncă. „M-am simtit bine fizic, cred că m-am deplasat ok. Nu sunt la 100%, dar n-are nicio legătură cum mă simt eu cu meciul de azi. Cred că Simona a făcut cel mai bun meci al carierei ei și ca să fiu sincera, abia aștept să ne revedem, mă uit cu nerabdare către următorul nostru meci, pentru că m-a făcut să-mi doresc să mă duc acasă și să mă pregătesc din greu, și în mod special să mă pregatesc pentru ea”, a spus Serena Williams după meciul de azi cu Simona Halep.

Ultimele Stiri
abonare newsletter