Sport

„U“ Cluj joacă la Târgu Mureş

<p /><img src="documente/stories/05_mai/20_ziua/florian walter conf u cluj rp 082434.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj va juca în deplasare la FCM Târgu Mureş, într-un meci din cadrul etapei a 34-a, ultima a Ligii 1.

„Şepcile roşii“ vor să-şi ia adio de la acest sezon printr-o victorie la Târgu Mureş, în faţa elevilor lui Ioan Ovidiu Sabău. Clujenii vor juca fără stres, întrucât şi-au îndeplinit deja obiectivul trasat la începutul sezonului: clasarea pe locurile 8-12. Din păcate antrenorul Ionuţ Badea nu se poate baza pe unii jucători de bază ai echipei, care sunt accidentaţi (Niculescu, Mennassel, Ascoli, Tony) sau suspendaţi (Boştină). Tehnicianul „studenţilor“ a declarat că este posibil să îl introducă pe teren chiar din primul minut pe Rareş Cucui, unul din cei doi juniori care s-au pregătit alături de echipa mare în acest retur de campionat. „Ne aşteaptă o ultimă partidă în acest campionat, o partidă în care ambele echipe nu sunt interesate de atingerea obiectivelor, deoarece au fost deja îndeplinite. Târgu Mureş a înregistrat un parcurs foarte bun sub comanda lui Neluţu Sabău, e o echipă muncitoare, fără mari veleităţi individuale, poate exceptându-i pe Vasilache sau Florin Dan şi creşterea formidabilă a lui Astafei, alături de experienţa din apărare a lui Iencsi“, a declarat Ionuţ Badea înainte de meciul dintre FCM Târgu Mureş şi Universitatea Cluj, care se va disputa, la fel ca toate meciurile din ultima etapă, sâmbătă de la ora 17. Partida din tur s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Patronul Florian Walter a anunţat ieri că Ionuţ Badea va rămâne pe banca Universităţii şi în sezonul următor, când obiectivul echipei va fi clasarea pe locurile 1-4 şi un parcurs cât mai lung în Cupa României (minim semifinale). Finanţatorul „şepcilor roşii“ a mai informat că în pauza competiţională va transfera maxim şase jucători, iar bugetul aproximativ pe sezonul 2011-12 va fi de 5 milioane de euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter