Sport

Echipa de judo din Cluj și-a apărat titlul la Deva

Sportivele antrenate de Florin Bercean şi Ana Maria Lazăr au obţinut locul I, câştigând pe rând în faţa echipelor din Bucureşti, Piteşti, Deva, Ploieşti şi Craiova.

În perioada 11-12 octombrie, a avut loc la Deva, judeţul Hunedoara, Finala Campionatului Naţional pe echipe Under 18 la judo şi Campionatul Naţional de Ne-Waza.

La Campionatul Naţional de Ne-Waza (luptă la sol cu doar 3 categorii de greutate), rezultatele au fost următoarele: la categoria 48kg, Camelia Ioniţă a obţinut locul I şi Paula Diaconescu locul II; la categoria 57kg, locul II i-a revenit Andradei Secrieru, iar locul III a fost ocupat de Anca Filipişan; pentru categoria +57kg, Maria Lungu a punctat cu locul III, Alexandra Mazilu cu locul V şi Florisa Horvath locul V.


Antrenorul echipei de judo din Cluj, Ana Maria Lazăr a declarat după concurs că fetele și-au arătat adevărata valoare și că așteaptă rezultate foarte bune și în acest weekend la Iași.
„La echipe ne-am apărat titlul, am început puţin mai greu, dar pe parcurs fetele şi-au revenit şi s-a văzut diferenţa de valoare dintre sportivele noastre şi sportivele celorlalte cluburi. Urmează Campionatul Naţional de Seniori de la Iaşi pe 17-19 octombrie, unde ne vom deplasa cu cel puţin 16 sportivi şi sperăm la cât mai multe locuri fruntaşe”, a declarat antrenoarea fetelor, Ana Maria Lazăr.

Ultimele Stiri
abonare newsletter