Sport

Arpad Paszkany vrea un nou titlu pentru CFR

<p><img src="documente/stories/05_mai/19_ziua/paszkany.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Arpad Paszkany a spus că obiectivul noului antrenor va fi câştigarea Cupei şi campionatului, urmând ca după aceea să fie înlocuit de la conducerea echipei.</p>

 

Paszkany a spus că până acum a continuat şi în sezonul următor cu antrenorii care au câştigat titlul, iar asta s-a dovedit o greşeală.


„Vreau eventul! După ce ai reuşit acest lucru de două ori, nu poţi să îţi propui altceva. Eu sunt principalul vinovat pentru ratarea actualului sezon, pentru că mi-am încălcat o promisiune, aceea că nu ne-am despărţit de antrenor după ce am realizat eventul. Următorul tehnician care va câştiga titlul va sărbători alături de noi, ne vom face poze, îi vom plăti şi îi vom mulţumi pentru tot şi apoi ne vom despărţi“, a declarat Paszkany, citat de Mediafax.

Finanţatorul formaţiei clujene a evitat să pronunţe numele viitorului tehnician, deşi presa portugheză a anunţat că Jorge Costa s-a înţeles deja cu CFR Cluj pentru un contract pe doi ani.

abonare newsletter