Sport

Echipele de baschet clujene au ratat calificarea în sferturile Cupei României

Ambele echipe de baschet clujene au pierdut ieri în fața celor două echipe timișorene meciurile retur din Cupa României la baschet masculin.

Dacă în etapa tur baschetbaliștii de la U Banca Transilvania au reușit să se impună în fața echipei BC Timișoara cu scorul de 73-71, returul i-a prins pe picior greșit și au fost înfrânți la diferență mare.

Antrenorul echipei U-Banca Transilvania, Dorin Pintea a declarat după meciul de ieri când de la Timișoara unde au pierdut cu scorul de 72-85 în fața echipei BC Timișoara, că echipa a plătit scump faptul jucătorii nu s-au ridicat la nivelul echipei gazde.


„A fost o victorie meritată a Timișoarei, au fost mai preciși, mai exacți pe finalul meciului. Cred că aruncările de trei puncte au făcut diferența în acest meci. Pe lângă această eliminare din cupă, noi am platit scump cu accidentările celor trei jucători, Medvedj, Barnette și Cuic. Sperăm să nu fie vorba de accidentări foarte grave, vom afla mai multe la întoarcerea acasă”, a declarat antrenorul echipei clujene.

Aceeași soartă a avut și echipa CS Universitatea Cluj care a pierdut și în turul Cupei României, cu scorul de 69-88, dar și în etapa retur, scor final 52-77, în fața echipei BC Timba Timișoara.


În meciul CS U Cluj - BC Timba au marcat: Pentru CS U Cluj: Mirel Dragoste - 16 puncte; Ioan Borșa - 9 puncte; Mario Lazăr - 7 puncte; Octavian Crainic - 5 puncte; Radu Tebieș - 4 puncte; Mihai Racovițan, Roman Rukhko, Tudor Pintea - câte 3 puncte; Norbert Steff - 2 puncte.

Pentru BC Timba: Danilo Mijatovic - 28 puncte; Jozo Brkic - 10 puncte; Bogdan Costa - 9 puncte; Konstantyn Glazyrin și Glen Dandridge - câte 8 puncte; Nemanja Petrovic - 6 puncte; Alin Andrieș - 4 puncte; Alexandru Mihuți și Vedran Nakic - câte 2 puncte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter