Sport

Morris: „Clujul mi-a îndeplinit aşteptările“

<p /><img src="documente/stories/05_mai/19_ziua/09-19 morris rp.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Americanul Tyler Morris, recent cooptat în lotul vicacampioanei „U“ Mobitelco BT Cluj a vorbit pentru site-ul oficial al clubului. Morris a venit în acest an la echipa clujeană, evoluând în trecut pentru echipa Universităţii din Boston, unde s-a remarcat şi a primit premiul „East America Rookie of the Year“.

 

Reporter: - Când ai început să joci baschet şi de ce ai ales acest sport?


Tyler Morris: - Când aveam şase ani am început să practic acest sport, am mai încercat şi altele, dar în cele din urmă am rămas la baschet pentru că mi-a plăcut mai mult.

Rep.: - Dacă nu era baschetul, ce altceva ţi-ar fi plăcut să faci? Ce meserie ţi-ai fi ales?


TM: - Am diplomă în Finanţe aşa că, probabil, într-un fel sau altul, m-aş fi folosit de această facultate. În acest moment însă, nu mă văd făcând altceva în afară de a juca baschet.

Rep.: - Care a fost prima ta impresie despre Cluj?


TM: Clujul este un oraş mare, foarte frumos. Oamenii sunt foarte generoşi şi ospitalieri, iar mâncarea este neaşteptat de bună. Pot să spun că mi-a îndeplinit toate aşteptările şi pe unele chiar le-a depăşit.

Rep.: - Ce mesaj ai pentru copiii care fac baschet?


TM: - Dacă baschetul este ceea ce îşi doresc cu adevărat, atunci să nu lase pe nimeni şi nimic să le stea în cale, pentru a-şi îndeplini visul. S-ar putea ca acesta să nu se îndeplinească foarte repede, dar pentru a şlefui un diamant este nevoie de timp, răbdare şi perseverenţă.

Rep.: - Ţi-ai dori să joci şi sezonul viitor la „U“ Mobitelco BT?


TM: - „U“ Mobitelco BT este o echipă foarte bună, are un management performant şi un antrenor foarte bun. Îmi place să joc aici şi mi-aş dori să continui la Cluj.

Rep.: - Ce părere ai despre echipă şi despre campionatul României?

TM: - Nu am avut idei preconcepute înainte de a veni aici. Mi-am dorit să vin şi să contribui prin jocul meu la reuşita echipei. Sunt încântat că am ajuns în finală şi ştiu că vom lupta până la capăt pentru titlu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter