Sport

Licitație pentru drepturile TV a partidelor din Cupa României

Compania Sport Evolution Group (SEG), partener al Federaţiei Române de Fotbal, organizează la 19 septembrie o licitaţie pentru atribuirea drepturilor TV a unor partide din cadrul Cupei României, sezonul 2014-2015.

Potrivit unui comunicat remis de Mediafax meciurile ale căror drepturi de transmisie în direct sunt scoase la licitaţie au fost împărţite în două pachete. Primul pachet este compus din patru meciuri: opţiunile 5 şi 6 atât din şaisprezecimile de finală, cât şi din optimile de finală. Al doilea pachet este compus din 12 meciuri: opţiunile 7-16 din şaisprezecimile de finală şi opţiunile 7 şi 8 din optimile de finală.

Totodată, sunt scoase la licitaţie şi pachete cu drepturile radio, drepturile internet şi drepturile de telefonie mobilă ale meciurilor din Cupa României şi Supercupa României începând cu faza şaisprezecimilor de finală.


Conform comunicatului, SEG îi invită pe cei interesaţi să depună oferte pentru achiziţionarea pachetelor ce conţin drepturi media, la sediul său din strada Popa Tatu, numărul 18, sector 1, Bucureşti, până la data de 19 septembrie, ora 11.00. Deschiderea ofertelor va avea loc la 19 septembrie, ora 12.00.

În situaţia în care se va depune mai mult de o ofertă pentru un pachet, la data şi ora deschiderii ofertelor se va organiza o licitaţie deschisă cu strigare pentru desemnarea ofertantului câştigător.


Ofertele trebuie exprimate în euro, exclusiv TVA, anunţă SEG.

Partidele din şaisprezecimile de finală ale Cupei României Timişoreana se vor disputa la 24 septembrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter