Sport

8 în 7 etape. Încă un antrenor din Liga 1 a fost demis de la echipă

Conducerea clubului Oțelul Galați a hotărât să îl demită pe antrenorul Hans Michael Weiss din cauza rezultatelor slabe ale acestuia cu echipa avându-l pe tehnicianul german la „cârmă”.

Informația a fost confirmată de team-managerul Oțelului, Cristian Munteanu.

Numele înlocuitorului acestuia nu a fost făcut cunoscut, moldovenii negociind în aceste zile cu mai mulți antrenori, principalul favorit fiind fostul internațional dinamovist Liviu Ciobotariu.


Îndepărtarea tehnicianului german mărește astfel la opt numărul antrenorilor demiși sau demisionari după primele șapte etape ale ediției actuale a Campionatului Național Liga 1, alături de Marin Barbu (Ceahlăul Piatra Neamț), Cornel Țălnar (FC Brașov), Bogdan Stelea (FC Viitorul), Ionel Ganea (CS U Craiova), Marius Lăcătuș (CSMS Iasi), Mihai Teja (Universitatea Cluj) și Răzvan Lucescu (Petrolul).

Hans Michael Weiss are 49 de ani și preluase echipa gălățeană la începutul sezonului. Cu antrenorul german pe bancă, Oțelul a contabilizat o victorie și două rezultate de egalitate, ocupând poziția a 16-a în clasament, cu cinci puncte în șapte etape.

abonare newsletter