Sport

Primele cuvinte ale noului antrenor „U” Cluj: „Sper să-i fac pe oameni bucuroși”

Fostul jucător al echipei Ajax, actualul antrenor al Universității Cluj, George Ogăraru a declarat după meciul amical de astăzi, încheiat cu scorul de 0-2, că speră că facă oamenii bucuroși.

Noul antrenor al Universității Cluj a fost destul de rezervat în declarații până acum deși vineri a avut primul antrenament cu echipa clujeană.
Profitând de vizita echipei conduse de Mircea Lucescu, Ogăraru i-a cerut sfaturi antrenorului Șahtior Donețk. „Dacă ar fi trebuit să îmi fac un plan singur, nu cred că aș fi reușit așa o regie, să debutez contra celui mai experimentat antrenor român. Aseară am petrecut mult timp cu el, i-am cerut niște sfaturi”, a declarat Ogăraru după meciul amical.

Ogăraru speră să-i facă pe oameni bucuroși și crede că jucătorii de la echipă au potențial pentru a atinge obiectivul clubului. „Mă bucur foarte mult că acesta a fost debutul, nu mă bucur pentru scor, dar mă bucur că am apucat să văd tot lotul pe care îl am la dispoziție, am văzut că e mult potențial la Cluj, sunt foarte încrezător cu această echipă și sper să ne atingem obiectivul. Am fost primit foarte bine. Sunt venit doar de două zile și sper că, prin munca pe care o voi face, prin rezultate, să-i fac pe oameni bucuroși și să mă aprecieze pentru ceea ce fac”, a mai spus tehnicianul pentru Dolce Sport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter