Sport

Oţelul Galaţi a câştigat primul titlu de campioană a României din istoria sa

<p />Echipa Oţelul Galaţi a câştigat primul titlu de campioană a României din istoria sa, după ce a învins, ieri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Timişoara, în etapa a XXXIII-a, penultima, a Ligii I.

Cu o etapă înainte de final, Oţelul a acumulat 67 de puncte, cu patru mai multe decât FC Timişoara şi nu mai poate fi ajunsă, în condiţiile în care mai sunt încă trei puncte.

Duminică, pentru Oţelul au marcat Antal '15 şi Pena '71, în timp ce pentru FC Timişoara a înscris Zicu '53. În minutul 15, Antal a deschis scorul cu o lovitură de cap, după centrarea din corner a lui Viglianti. FC Timişoara a egalat în minutul 53, când Bourceanu a executat un corner de pe partea stanga, Ghionea a prelungit cu capul şi Zicu a împins balonul în poartă din doi metri.


În minutul 71, Buş a scăpat pe contraatac, a centrat din partea dreaptă şi Pena a înscris cu o lovitură de cap din 6 metri.

La meci au asistat aproximativ 12.000 de spectatori, între care circa 600 de fani ai formaţiei timişorene.La finalul meciului, fanii gălăţeni au invadat terenul pentru a fi alături de favoriţii lor.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter