Sport

CS Oltchim Râmnicu Vâlcea - „U” Alexandrion 26-26. Clujencele au reușit al doilea egal din acest sezon

Handablistele de la „U” Alexandrion au reușit cel de al doilea egal în fața multiplei campioane la handbal feminin, CS Oltchim Râmnicu Vâlcea.

După primul meci în care au reușit un egal cu echipa HCM Roman Neamț, handbalistele de „U” Alexandrion au reușit cel de al doilea egal în Liga Națională, în fața multiplei campioane CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, scorul final fiind de 26 la 26.
Cu doar două puncte în clasament după cele două etape a ligii, „U” Alexandrion se situează pe locul opt.
Pentru formația clujeană au marcat Paraschiv 2, Vălean 1, Ivan 2, Chintoan 5, Laslo 3, Ani Senocico 9, Cirjan 2, Popa 2.

„Un meci greu, iar fetele au început destul de greu prima repriză. În a doua repriză au intrat mai relaxate și pe fondul unor greșeli de pasare, adversarele au mers la 5 goluri avans. Pe o mobilitate foarte bună pe apărare și paradele lui Măzăreanu am reușit să egalăm și să ne ducem la 3 goluri avans. Din păcate, lipsa de experiență s-a văzut încă o dată și nu am reușit să ținem de rezultat”, a declarat antrenorul universitarelor, Ioan Ani-Senocico.


Următorul meci pentru „alb-negre” este programat luni, 8 septembrie, cu începere de la ora 18:30, când vor primi vizita formației CSM București, în cadrul etapei a III-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

Ultimele Stiri
abonare newsletter