Sport

CSM Olimpia - „U” Cluj vor juca prima partidă din a doua rundă de Play-Out

CSM Olimpia București și Universitatea Cluj se vor întâlni sâmbătă pe stadionul Olimpia în prima partidă contând pentru a doua rundă de Play-Out, miza fiind evitarea ultimei poziții în SuperLiga CEC Bank și implicit barajul pentru supraviețuire.

Universitatea cluj această ipostază nu este inedită, alb-negrii fiind pentru a patra oară în tot atâtea ediții ale SuperLigii CEC Bank în situația de a se lupta până în ultima etapă cu evitarea clasării pe ultima poziție.

Anul acesta programul va fi infernal, „studenții” ardeleni urmând a întâlni două echipe care au avut șansa de a juca în semifinale, CSM Olimpia și Steaua București, ambele cu șansa de partea lor până înainte de ultimul fluier al barajului pentru penultimul act al competiției.


Cum toate cele trei echipe vor porni de la zero, disputa dintre CSM Olimpia și Universitatea Cluj are o miză extem de importantă pentru că orice punct acumulat fie și ca bonus defensiv poate conta enorm în ierarhia finală, iar clujenii știu acest lucru ratând în fața lui Dinamo șansa de a juca în barajul pentru semifinale.

Partida CSM Olimpia București - Universitatea Cluj se va disputa sâmbătă, 6 septembrie cu începere de la ora 10:00 pe stadionul Olimpia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter