Sport

Teja pleacă de la „U” Cluj. Ogăraru posibil urmaș a lui Teja

Miercuri seara antrenorul Universității Cluj, Mihai Teja a anunțat că de comun acord cu patronul echipei a luat decizia de a pleca de la club.

Teja susține că motivele care l-au determinat să plece de la club nu se pot spune dar îi reproșează lui Walter că ar fi vrut mai mult de la el.
„Am avut o discuție astăzi cu domnul Walter şi am ajuns la concluzia că e mai bine să încetăm colaborarea. M-am simțit bine la Cluj și sper că am mulțumit suporterii. Sunt motive pe care nu pot să vi le spun. Nu știu dacă domnul Walter era nemulțumit de mine, trebuie să-l întrebați. Noi am semnat un acord de reziliere. Eu aveam obiectiv salvarea de la retrogradare. Dacă se poate mai mult, atunci cu atât mai bine.”, a declarat Mihai Teja, la Digi Sport Special.
În ceea ce privește urmașul lui Teja pe banca tehnică a Universității, George Ogăraru ar fi cea mai plauzibilă variantă. Ogăraru în trecut acest a mai fost dorit de către Florin Walter.
Tot astăzi conducătorii clubului au oficializat aducerea fostului conducător al echipei Pandurii Târgu-Jiu, Eugen Pârvulescu, la Universitatea Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter