Sport

CFR Cluj a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-1. Miriuţă: Am făcut o partidă excelentă

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a VI-a Ligii I, în care de la gazde au fost eliminaţi doi jucători.

CFR Cluj - Petrolul Ploiești. Foto: Arhivă CFR Cluj - Petrolul Ploiești. Foto: Arhivă

Golul gazdelor a fost marcat de Teixeira '54. Pentru CFR Cluj au înscris Jakolis '39 şi Tade '85.

0-1: Lovitură liberă a lui Rada din interiorul careului de 16 metri lateral stânga, Cobrea respinge şi Jakolis reia în plasă din 6 metri.


1-1: Teixeira reia din voleu de la 6 metri lateral dreapta o centrare a lui Geraldo venită din partea stângă.

1-2: Tade stabileşte scorul final după o centrare a lui Deac.


Petrolul Ploieşti: Cobrea - Alcenat, Geraldo, Gerson, Satli - Mustivar, De Lucas - Priso, Albin (Nepomuceno '9, Marinescu '90), Teixeira - Nkoyi (Astafei '69). Antrenor: Răzvan Lucescu.

CFR Cluj: Felgueiras - Susici, Larie, Rada, Camora - Muniru (Fl. Costea '75), Monroy - Jakolis (Da Silva '63), Tade, Deac - Guima (Ivanovski '58). Antrenor: Vasile Miriuţă.


Cartonaşe galbene: Priso '21, Teixeira '52, '81, Geraldo '81,'84, Cobrea '85 / Jakolis '12, Monroy '28, Ivanovski '66, Fl. Costea '90+4.

Cartonaşe roşii: Teixeira '81, Geraldo '84.


Arbitri: Sebastian Colţescu - Mircea Orbuleţ, Daniel Mitruţi - Cătălin Popa.

Observatori: Corneliu Fecioru, Mircea Călin.


La meci au asistat aproximativ 6.500 de spectatori, între care 12 fani clujeni. În tribună s-a aflat şi tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu.

Miriuţă: Am făcut o partidă excelentă

Tehniciaul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a declarat duminică seară, după meciul câştigat în faţa formaţiei Petrolul, scor 2-1, în etapa a VI-a a Ligii I, că elevii săi au făcut o partidă excelentă şi că victoria este meritată.

„Am făcut o partidă excelentă, o primă repriză foarte bună, am avut probleme în a doua repriză în primele zece minute, dar am ieşit bine din această situaţie. O victorie meritată. Important e că echipa mea a jucat foarte bine, băieţii s-au autodepăşit. Nu vorbesc despre arbitraj. Jucătorii au demonstrat că se pot bate de la egal la egal cu orice echipă", a spus Miriuţă la postul Look TV.

Miriuţă a precizat că acest succes i-a bucurat foarte mult pe jucătorii săi, adăugând că aceştia "dansează, au pus muzică în vestiar”. „Deac este cel mai bun din România la ora actuală pe postul lui şi sunt mândru că îl antrenez”, a mai afirmat tehnicianul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter