Sport

Dino Škvorc („U” Cluj): „Sper să vină mai mulți suporteri la meciuri”

Tânărul jucător importat de la Nea Salamina, Croația, Dino Škvorc a declarat într-o conferință de presă că se simte foarte bine la Universitatea Cluj, dar că ar vrea să vadă mai mulți suporteri în tribune.

Dino Škvorc, fundașul echipei „U” Cluj Dino Škvorc, fundașul echipei „U” Cluj

Fundașul „șepcilor roșii” a declarat că deși a debutat ca titular în meciul cu FC Botoșani unde „U” Cluj a pierdut cu scorul de 1-0, se simte bine și speră ca în meciul de luni echipa să câștige cele trei puncte.

„Mă simt foaret bine aici pentru că oamenii sunt foarte drăguți aici, jucătorii, staful, și clubul. După primul meu meci la Universitatea sunt puțin supărat pentru că nu am câștigat, dar lăsând la o parte acest meci trebuie să trecem peste asta pentru că așa este fotbalul, nu avem ce face. Știu că meciul de luni va fi foarte greu și pentru asta ne concentram 100% pentru a lua cele trei puncte”, a declarat Dino Škvorc.


Întrebat dacă simte vreo presiune pentru faptul că până acum echipa a realizat doar cinci puncte și o singură victorie, Dino a declarat că se contrează la maxim și nu are timp să simtă presiunea. „Nu simt presiune pentru că mă concentrez la maxim pentru meciuri și nu simt această presiune.”

Dino spune că este încântat de suporterii Universității și că a auzit foarte multe despre ei, dar că ar vrea la meciuri să fie mai mulți în tribune.


„Simt că suporterii sunt foarte drăguți și am auzit foarte multe povești despre suporterii „U” și sper să vină mai mulți suporteri la următoarele meciuri pentru a câștiga și mai multă energie.”

Cât despre campionat, croatul spune că este un campionat frumos dar greu, cu multe echipe de valoare.


 „Este primul meu an în România și este un campionat foarte frumos și cred că este complicat pentru este de calitate și atunci când ai multe echipe de calitate este destul de greu să joci”, a declarat fundașul.

Universitatea Cluj va întâlni luni, pe teren propriu, de la ora 21:00, vizita moldovenilor de la CSMS Iași, clasată pe locul 15 în clasamentul Ligii 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter