Sport

CFR a pierdut şi la Mediaş

<p />„Feroviarii“ au făcut încă un meci modest, în nota generală a evoluţiei lor din acest sezon şi au pierdut cu 2-3 la Mediaş, în faţa Gazului Metan.

 

Golurile echipei din Mediaş au fost marcate de Eric '30, '75 şi Pârvulescu '60. Pentru CFR Cluj au înscris Rada '29 şi Hora '36.


Meciul a început bine pentru elevii lui Alin Minteuan. Fundaşul Ionuţ Rada a deschis scorul pentru CFR Cluj, în minutul 29, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. Gazdele nu s-au pierdut însă cu firea şi au egalat după doar un minut, prin Eric, care l-a lobat pe Mincă din marginea careului, după o acţiune individuală frumoasă. „Feroviarii“ au trecut din nou în avantaj pe tabela de marcaj, în minutul 36, datorită unui gol înscris de Hora cu un şut din careu, după o centrare de pe partea stângă a lui Nicoară şi au intrat la cabine în avantaj.

După pauză, medieşenii s-au străduit să revină în joc şi au reuşit. Pârvulescu a restabilit egalitatea în minutul 60, cu un şut în diagonală. Jocul clujenilor a devenit din ce în ce mai slab, iar Eric a înscris golul victoriei pentru Gaz Metan, în minutul 75, după un un-doi superb cu Bawab.


În urma acestui rezultat, Gaz Metan a urcat pe locul 6 în clasamentul Ligii 1 şi mai are şanse, teoretice, să se califice în Europa League. În schimb, CFR va încheia sezonul undeva la mijlocul clasamentului, în afara cupelor europene, mult sub aşteptările conducerii şi suporterilor.

 


Gaz Metan Mediaş: Pleşca -  Trtovac, Akaki, Lazăr (A.Muntean '46), Buzea -  R.Zaharia, Hoban -  Bawab (Roman '86), Eric de Oliveira, Pârvulescu - Liţu (Bozeşan '76).

CFR Cluj: Mincă - Nuno Diogo, Cadu, Rada, Veloso - E.Kone, G.Mureşan (Kivuvu '71), E.Dică (Sare '79), Nicoară - Hora, Bud (Batin '65).


Cartonaşe galbene: Trtovac '40 / Bud '32, Nicoară '47

Arbitri: Dragoş Istrate - Eduard Ungureanu, Marius Nicoară - Cătălin Busi. Observatori: Anton Heleşteanu, Alexandru Popescu


Spectatori: 3.000, dintre care 50 de suporteri ai CFR-ului.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter