Sport

Adversar din Serbia pentru CFR în turul II preliminar al Ligii Europa

Conform tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon, CFR Cluj se va duela cu FK Jagodina, din Serbia, iar Petrolul o va întâlni pe învingătoarea dintre FC Sioni Bolnisi (Georgia) şi KS Flamurtari (Albania).

În sezonul trecut, Jagodina a încheiat pe locul 3 în prima ligă din Serbia, cu 48 de puncte, după campioana Steaua Roşie Belgrad (72 de puncte) şi Partizan Belgrad (71 de puncte).

Jagodina, antrenată de fostul jucător sârb Mladen Dodic, se află la a treia participare în Europa League. În precedentele două a fost eliminată de fiecare dată, de Ordabasy (Kazakhstan) și Rubin Kazan (Rusia), după primul meci jucat.


Jagodina are în componență doar trei jucători străini: un bosniac (Dario Damjanovic), un muntenegrean (Vladimir Ilic) și un macedonean (Nikola Jakimovski). În sezonul 2013/2014, golgheterul echipei sârbe a fost atacantul de 22 de ani, Aleksandar Pesic, autor a 16 goluri.

Partidele din turul II preliminar al Ligii Europa se vor disputa în 17 şi 24 iulie. Ambele formații din România vor juca manșa tur pe teren propriu.


Câștigătoarea Cupei, Astra Giurgiu, va juca în turul III prelimianr al Ligii Europa.

Ultimele Stiri
abonare newsletter