Sport

„U“ a întrecut CFR-ul

<p><img src="documente/stories/05_mai/06_ziua/sportu-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj a învins Sportul Studenţesc şi a trecut, cel puţin până în această seară, peste CFR în clasamentul Ligii 1.</p>

 

„Şepcile roşii“ au bifat o nouă victorie în Liga 1, reuşind să se impună cu 2-0, mai greu însă decât o arată scorul, în faţa „colegilor“ de la Sportul Studenţesc. După o primă repriză animată, dar fără goluri, cele două echipe au jucat pe contre în partea a doua a meciului. Bucureştenii au înscris la mijlocul reprizei secunde, dar golul a fost anulat corect, pe motiv de off-side. Elevii lui Ionuţ Badea au deschis scorul târziu, abia în minutul 80, printr-un şut frumos al lui Voican. Boştină a închis tabela în prelungiri, marcând un gol superb, din lovitură liberă, în stilul lui Claudiu Niculescu. După euro-golul marcat în prelungiri din lovitură liberă, Gabi Boştină a primit cartonaş galben pentru că şi-a ridicat tricoul pe faţă. Sancţiunea l-a supărat peste măsură pe căpitanul Universităţii, care i-a smuls arbitrului Colţescu cartonaşul galben din mână, iar centralul l-a eliminat pentru nesportivitate.


Pentru „U“ Cluj au evoluat: Matache - Unguruşan, Abrudan, Pele (Munteanu '79), Bazzi -  Delgado (Voican '75), Balde, Boştină, Cojocnean - Niculescu (30. Cristea '30), Machado. Universitatea a urcat în urma acestei victorii pe locul 9 în clasament, cu 44 de puncte şi a întrecut pe rivala CFR, care are un meci foarte dificil diseară, în deplasare la Dinamo.

Ultimele Stiri
abonare newsletter