Sport

Duel în familie: Marco Tempestini a câştigat în fața lui Simone Tempestini

Marco Tempestini, Simone Tempestini, Florin Tincescu și Daniel Ungur au luat startul în Marele Premiu al Orașului Brașov, etapa a doua din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop.

Marele Premiu al Orașului Brașov, programat în acest weekend pe drumul care leagă orașul de Poiana Brașov, a fost ocazia perfectă pentru piloții Napoca Rally Academy (NRA) să se pregătească pentru Transilvania Rally, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri Dunlop programată în perioada 20 - 21 iunie. “Nu am regretat decizia de a lua startul în această cursă. A fost o atmosferă frumoasă pe tot parcursul sfârșitului de săptămână, iar pentru noi a fost ocazia perfectă de a le oferi sponsorilor și partenerilor noștri o experiență unică, dar în același timp și de a ne pregăti pentru Transilvania Rally”, a spus Marco Tempestini.

Chiar dacă a fost doar o etapă de test, lupta pentru victorie la grupa N a fost una extrem de disputată între Marco Tempestini, cu Ford Fiesta R5, și Simone Tempestini cu Peugeot 207 S2000. În final, Marco Tempestini a reușit să se impună, profitând și de problemele avute de Simone Tempestini, egalând astfel în duelul din familie la etapele din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop. “Simone a câștigat anul trecut la Sinaia, iar eu mi-am luat revanșa aici. A fost o luptă frumoasă și cred că ar fi fost puțin mai greu să câștig dacă Simone nu ar fi avut probleme sâmbătă. A fost un test util pentru noi și aștept cu nerăbdare etapa de la Cluj acum”, a spus Marco Tempestini.


Pentru Simone Tempestini, ziua de sâmbătă a fost una cu ghinion. Juniorul NRA nu a participat la toate sesiunile de antrenamente libere după ce o planetară a mașinii sale a cedat.

Pentru NRA a luat startul și Daniel Ungur, triplu campion la clasa 11 în CNRD. La finalul celor două zile de competiție, Daniel Ungur (Subaru Impreza R4) a terminat pe locul 4 la grupa N.


Pilotul echipei Napoca Rally Academy a avut și rolul de profesor pentru debutantul Mihai Manole care a concurat cu un model Peugeot 208 R2.

Pe asfaltul de la Brașov a continuat acomodarea cu modelul Citroen C2 R2 Max și Florin Tincescu. Juniorul NRA are anul acesta un program complet în Junior ERC și nu va lua startul în etapa de la Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter