Sport

EXCLUSIV Batin amenință CFR-ul: „Voi depune memoriu la Ligă pentru a-mi recupera banii"

Aflat la final de contract cu CFR, Paul Batin se va adresa comisiilor abilitate pentru a-şi recupera ultimele drepturi financiare pe care le mai are de încasat de la gruparea feroviară.

Atacantul e neplătit de cinci luni și amenință că va depune memoriu la Ligă pentru a-și recupera restanțele salariale. „Voi depune memoriu la Ligă ca să-mi recuperez banii. Am restanțe salariale de cinci luni de zile, e o sumă destul de mare. Cu chiria sunt la zi, am plătit din banii strânși de pe la alte echipe. La CFR numai datorii am acumulat”, a declarat Batin pentru Monitorul de Cluj.

„CFR e un capitol închis pentru mine"

Paul Batin nu regretă despărțirea de trupa vișinie. Băimăreanul a ajuns în 2010 la CFR, însă nu a apucat să joace decât în 35 de partide, fiind mai mult împrumutat pe la alte echipe. A evoluat pentru Pandurii și FC Brașov, formații la care a avut prestații excelente. În tricoul gorjenilor a bifat 7 goluri în 31 de meciuri, în timp ce pentru „stegari” a strâns 8 reușite în 30 de jocuri. „Nu știu de ce nu am jucat, mai bine întrebați-i pe cei de la Cluj. CFR e un capitol închis pentru mine, în cei trei ani am fost doar împrumutat, nu mi s-au acordat șanse să joc”, a spus dezamăgit Batin, care le va ține însă pumnii foștilor săi coechipieri în Europa League: „Mă bucur foarte mult pentru colegii mei că vor juca în cupele europene. Sper să aibă un parcurs cât mai lung. Mi-aș dori să țin în continuare legătura cu ei”.


Pe lista lui Dinamo și FC Brașov

Batin nu duce însă lipsă de oferte. Jucătorul băimărean negociază cu mai multe echipe, printre care Dinamo și FC Brașov, dar nu se grăbește să-și pună semnătura pe contract. „Deocamdată nu am semnat cu nimeni, am mai multe oferte din țară și străinătate. Și Brașovul e o variantă, m-am simțit foarte bine acolo, dar voi vedea. Sper să fac cea mai bună alegere. Oricum, trebuie să aștept să devin jucător liber de contract. Mai am angajament cu CFR până în 30 iunie, dar sper să ne înțelegem mai repede”, a dezvăluit atacantul, care profită din plin de zilele libere: „Sunt acasă, în Baia Mare. Mă bucur de vacanță”.

Deturnat de la „U”

În 2009, Paul Batin a fost la un pas să semneze cu Universitatea Cluj, dar în ziua în care trebuia să se prezinte la reunirea „șepcilor roșii” a fost deturnat din drum de actualul tehnician al CFR-ului, Vasile Miriuţă, impresar la vremea respectivă. Miriuţă l-a luat din cantonamentul echipei universitare şi l-a dus în Gruia, fotbalistul semnând un contract pe cinci sezoane cu gruparea vișinie.


4 goluri a marcat Paul Batin pentru CFR în acest sezon, cu două mai puțin decât golgheterul echipei, Ogbu Chuka

abonare newsletter