Sport

Pașca despre meciul decisiv cu Roman: „Indiferent ce se va întâmpla, fetele merită felicitate. Joacă cu sufletul pentru U"

„U” Jolidon are nevoie doar de un egal în fața Romanului pentru a-și asigura prezența în cupele europene.

Meci de totul sau nimic pentru trupa lui Horațiu Pașca. „U” Jolidon întâlnește mâine pe HCM Roman, partidă vitală în vederea calificării echipei clujene în Cupa Cupelor. În cazul unui rezultat pozitiv, „studentele” își vor asigura locul patru la finele ediției 2013/2014, indiferent de rezultatul dintre HCM Roman și HC Zalău, din ultima etapă.  

„E un meci cât un campionat. Jucăm împotriva unei formații care ne-a învins de trei ori până acum și care are un lot mult mai echilibrat decât al nostru. Dar dorința de victorie și faptul că evoluăm în fața propriilor suporteri constituie un mare avantaj pentru noi. Am trecut, probabil, prin unul dintre cele mai grele sezoane din istoria clubului. Ne-am confruntat cu tot felul de probleme, însă indiferent de ce se va întâmpla în meciul cu Romanul țin să le felicit pe jucătoare pentru faptul că au demonstrat că sunt profesioniste și că joacă cu sufletul pentru «U»”, a declarat Horațiu Pașca pentru Monitorul de Cluj.


Fanii, al optulea jucător

Tehnicianul universitarelor speră să celebreze o nouă calificare în Europa împreună cu fanii echipei de pe malul Someșului. „Având în vedere că e ultimul meci al sezonului și unul care poate decide echipa care se califică în Europa, îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare să vină să ne susțină. I-am simțit de fiecare dată alături de noi, au fost al optulea jucător. Sper ca la final să ne bucurăm împreună. Ne dorim foarte mult să câștigăm”, a subliniat Pașca.

Partida „U” Jolidon – HCM Roman are loc miercuri, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter