Sport

CFR traversează cea mai neagră perioadă a sa, dar Miriuță nu dă bir cu fugiții: „Vreau să rămân la echipă"

Vasile Miriuță și-a manifestat intenția să rămână la CFR Cluj și din vară.

Vasile Miriuță nu dă bir cu fugiții. Deși CFR se confruntă cu mari probleme financiare, tehnicianul își dorește să continue la cârma feroviarilor și din vară. Băimăreanul avea ca obiectiv calificarea echipei în cupele europene, însă acest lucru nu mai e posibil. Trupa din Gruia nu a reușit decât un egal cu Chiajna (1-1) și și-a luat astfel adio de la Europa. „Nu mă gândesc în acest moment să plec. Îmi doresc foarte mult să rămân la Cluj. Chiar dacă sunt aceste probleme financiare vreau să continui aici. Mă simt foarte bine, iar șefii mi-au transmis că sunt mulțumiți de munca mea. Dacă aceștia îmi vor spune la final că nu am îndeplinit așteptările lor, atunci voi pleca, nu stau cu forța. Dar până acum ei și-au arătat mulțumirea față de munca pe care am făcut-o”, a dezvăluit Miriuță.

Mureșan bate în retragere

Miriuță a fost reconfirmat în funcție și de Iuliu Mureșan. Președintele clujenilor a explicat și care va fi strategia pe care o va adopta echipa în viitorul sezon. „Miriuță va fi antrenorul echipei și în campionatul viitor. Vor fi aduși șase-șapte jucători, inclusiv din liga a doua, iar bugetul va fi unul restrâns. Dintre cei șapte jucători cărora le expiră contractul la vară, Miriuță a decis să păstreze doar doi”, a precizat Mureșan, care se gândește însă să se retragă de la CFR după 13 ani de domnie. „E o situaţie grea. Este cea mai dificilă situaţie din ultimii 13 ani şi am luat şi iau în considerare chiar să mă retrag în cazul în care nu vom mai reuşi aceleaşi performanţe. Nu rămân la o echipă care se luptă pentru locul 7”, a transmis Iuliu Mureșan.


CFR va renunţa din vară la toţi fotbaliștii cu salarii mari şi se va baza pe jucători tineri, din cauza problemelor financiare pe care le are Arpad Paszkany. Mai mult, finanțatorul din Gruia a declarat în repetate rânduri că nu va mai investi la gruparea feroviară și că e dispus să vândă pachetul majoritar unui alt om de afaceri. Paszkany cere însă 125 de milioane de euro pentru cele 51% de acțiuni pe care le deține!

Ultimele Stiri
abonare newsletter