Sport

EXCLUSIV Bud și Pandurii au „divorțat”: „A trecut încă un capitol din viața mea". Următoarea destinație a fotbalistului

Ghinioanele se țin lanț de fostul atacant al CFR-ului, Cristian Bud. La doar trei luni de la momentul în care a semnat cu Pandurii, vârful de 28 de ani și-a reziliat înțelegerea cu gruparea gorjeană.

Băimăreanul nu a rupt gura târgului în tricoul oltenilor, lucru care l-a determinat pe Cristian Pustai să renunțe la serviciile sale. Jucătorul maramureșean a strâns doar șase meciuri, dintre doar trei ca titular, și niciun gol marcat!

„Pandurii Târgu Jiu anunţă oficial despărţirea pe cale amiabilă de Cristi Bud. Atacantul şi-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea gorjeană începând cu data de astăzi, 16 aprilie 2014. Pandurii Târgu Jiu îi mulţumeşte lui Bud pentru aportul adus în perioada cât a reprezentat culorile clubului şi îi urează succes pe viitor”, a notat site-ul clubului gorjean.


Are oferte din Liga I, dar vrea afară

Cristian Bud nu mai are drept de joc în Liga I în acest sezon, pentru că a evoluat deja la două echipe, Gaz Metan și Pandurii. „Am decis să-mi reziliez contractul de comun acord cu oficialii clubului. Asta e, a trecut încă un capitol din viața mea, important e să fiu sănătos. O să mă pregătesc cu o echipă din Liga I, iar din vară vom vedea ce va fi. Am fost contactat deja de două formații din primul eșalon, dar și din Divizia B de o echipă care se bate la promovare”, a dezvăluit Bud pentru Monitorul de Cluj. „Iau în calcul și un transfer în străinătate, ar fi bine pentru mine și familia mea”, a adăugat băimăreanul.

„M-am înțeles cu toată lumea"

Bud le ține pumnii foștilor săi colegi în lupta pentru cupele europene. „Pot să termine pe locul patru, le doresc din tot sufletul să-și îndeplinească obiectivul. E un colectiv frumos, o echipă frumoasă, mi-am făcut mulți prieteni acolo. M-am înțeles foarte bine cu toată lumea de la echipă”, a afirmat fotbalistul, care a explicat și de ce nu a prins mai multe jocuri la Pandurii. „A fost decizia domnului Pustai și o respect. Nu am probleme de sănătate. Mulți mă întreabă asta, dar eu mi-am revenit complet după acea groaznică accidentare. Perioada de la FC Bihor mi-a prins foarte bine, am jucat meci de meci. Pot să joc din primul până în ultimul minut”, a susținut Bud.


În carieră, atacantul a mai îmbrăcat tricoul echipelor Liberty Salonta, CFR Cluj, FC Bihor și Debrecen. În tricoul vișiniu a adunat 19 goluri în 39 de apariții, în perioada 2010-2013.

Ultimele Stiri
abonare newsletter