Sport

26 de suporteri au interzis pe stadion

Jandarmii clujeni vor asigura liniştea şi ordinea publică la meciul de luni seara care se va disputa între U Cluj şi ,,F.C.Botoșani” . 28 de suporteri au interzis la acest meci, dintre care 26 sunt fani ai echipei U Cluj.

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele ,,F.C.Universitatea Cluj” şi ,,F.C.Botoșani” în zona imediată şi apropiată a Stadionului Cluj Arena, pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor atât înainte de începerea meciului cât şi pe timpul şi după încheierea acestuia", se arată într-un comunicat remis presei de către reprezentanţii IJJ Cluj.

Luni seara, cu începere de la ora 18.30, pe Stadionul Cluj Arena din municipiul Cluj-Napoca se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele ,,F.C. Universitatea Cluj” şi ,, F.C.Botoșani”. 


"26 suporteri ai echipei ,,F.C. Universitatea Cluj” și doi suporteri ai echipei oaspete au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În  cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura", au mai transmis reprezentanţii IJJ Cluj.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter