Sport

Crosul Universitar debutează sâmbătă, la Cluj

„Crosul Universitar - Fuga la ștafetă”, organizat de Student Sport, se va desfășura sâmbătă 5 aprilie, de la ora 15,00, în Cluj-Napoca.

În weekend se dă startul „Crosului Universitar - Fuga la ștafetă”. Competiția se adresează studenților din universitățile clujene, iar înscrierile se realizează pe site accesând link-ul http://www.studentsport.ro/cros-inscrieri.php, studenții fiind obligați să prezinte buletinul și carnetul de student. Startul se va da din Parcul Central Simion Bărnuțiu și alergătorii vor parcurge o distanță de aproximativ 2,5 kilometri. Primii trei studenți, cât și primele trei studente care ajung la linia de sosire vor pleca acasă cu premii constând în diplome, medalii, cupe, coșuri de la Cris-Tim, dar și premii oferite de către partenerii evenimentului. Toți participanții vor beneficia de apă.

Primii doi clasați vor participa la etapa finală, care va avea loc în Craiova. Premiul cel mare constă într-o excursie oferită de către QNET în Antalya, atât la feminin, cât și la masculin.


„Ca ambasador Student Sport, rolul meu este să promovez această inițiativă, dar încă de la început mi-am dorit să mă implic mai mult. Mi-am dorit să particip la competiții și să fiu mai aproape de studenți. Organizarea acestui cros îmi oferă această șansă și mă bucur să pot participa la etapa finală din Craiova! Succes tuturor participanților în competițiile organizate de Student Sport”, a afirmat Ana-Maria Brânză, declarată cea mai bună spadasină din 2013, ambasadoare a acestui eveniment.

La nivel național, competiția se desfășoară în mai multe centre universitare, precum Cluj-Napoca, Timișoara, București, Galați, Constanța și Craiova.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter