Sport

Djokovic, în presa din Italia: „Sunt neplătit de 5 luni. Situația e foarte gravă la club"

Djokovic (foto stânga) i-a pus la zid pe șefii CFR-ului. Croatul s-a plâns în mass media din Italia de problemele cu care se confruntă clubul din Gruia. „Sunt neplătit de cinci luni, nu mă așteptam ca situația să fie atât de gravă”, a mărturisit Djokovic în presa din „Cizmă”.

Damjan Djokovic a răbufnit. Mijlocașul CFR-ului i-a criticat pe șefii clujeni pentru situația incertă de la echipă. Jucătorii sunt neplătiți de cinci luni, iar rezultatele întârzie să apară. Trupa din Gruia se clasează abia pe locul 10 în Liga I, la doar 7 puncte distanță de ultimul loc ce duce în eșalonul secund.

„Aventura mea în România a început bine, am avut câteva prestații foarte bune. Pe urmă, au apărut problemele la club și nu e deloc ușor să joci în asemenea condiţii. Un fotbalist joacă din dragoste pentru acest sport, dar şi pentru a câştiga un salariu, iar la Cluj nu ne-au plătit de 5 luni. Suntem cu toții ndezamăgiți de această situație. Eu sunt doar împrumutat la Cluj, dar mi-e teamă pentru viitorul celorlalți colegi, care nu știu ce se va întâmpla cu ei. Nu mă aşteptam să se ajungă aici. Vorbim totuşi despre o echipă care a jucat în Champions League în urmă cu un”, a dezvăluit Djokovic pentru Tuttomercatoweb.com.


„Abia aștept să mă întorc la Bologna"

Fotbalistul de 23 de ani nici nu se gândește să-și prelungească șederea la Cluj. Djokovic abia așteaptă se întoarcă la Bologna, clubul de care aparține. „Pentru mine lucrurile sunt clare. Voi reveni la vară la Bologna. Urmăresc meciurile lor, i-am văzut jucând și cu Cagliari. Au obținut o victorie importantă, dar au un program mai dificil față de celalalte contracandidate la salvarea de la retrogradare. Sunt convins însă că vor rămâne în Serie A”, a precizat croatul. „Muncesc ca să-mi îmbunătățesc jocul, vreau să revin mai puternic la Bologna”, a adăugat mijlocașul.

3 goluri în 18 meciuri a înscris Djokovic pentru CFR Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter