Sport

Rugbiștii de la „U", învingători în fața Ungariei

Echipa de rugby a Universității Cluj a câştigat cu scorul de 47–3 ultimul meci test dinaintea startului noii ediţii a SuperLigii Naţionale, disputat la Esztergom, în compania naționalei Ungariei. La pauză universitarii aveau deja un avantaj confortabil, scor 19-3.

După pauză, rugbiștii clujeni au intrat pe teren cu mai multă atitudine, iar jocul s-a schimbat mult în bine. Nu mai puţin de şapte eseuri au înscris „studenții” în confruntarea cu prima reprezentativă a Ungariei, şase dintre acestea fiind transformate de Ionuţ Dimofte.

„A fost un test util pentru noi chiar dacă echipa Ungariei este mult sub noi. Am avut o primă repriză mai puţin bună, însă în partea a doua a meciului băieţii au fost mai atenţi, au jucat ceea ce le-am cerut noi, antrenorii. Una peste alta, sunt mulţumit de rezultat. Cât despre joc, nu am fost 100% mulţumit, dar trebuie să luăm în considerare şi faptul că am întâlnit un adversar inferior nouă”, a declarat Bogdan Cantor, antrenorul Universității Cluj.


„U” Cluj va debuta în noua ediţie a SuperLigii Naţionale de rugby, în deplasare, cu Steaua Bucureşti, partidă programată în 30 martie.

abonare newsletter