Sport

Tony, sfat pentru șefii CFR-ului: „Dați șansă tinerilor”

CFR ocupă doar locul 8 în Liga I după 23 de etape. Tony da Silva știe însă cum poate trupa din Gruia să redevină o forță de temut.

Portughezul îi îndeamnă pe șefii echipei feroviare să insiste mai mult pe jucători tineri, din propria pepinieră. „Din câte am văzut eu, la echipă nu există jucători valoroși acum. Cred că ar fi mai bine să schimbe politica și să pună accent pe jucători tineri, dacă tot nu mai sunt bani ca în trecut. Trebuie să înceapă reconstrucția. Trebuie să li se dea mai multe șanse unor fotbaliști precum Buș sau Negruț. Ei sunt viitorul”, a declarat Tony la sport.ro.

Conducerea CFR-ului a demarat deja negocieri cu foștii jucătoriv Sergiu Buș și Neluț Roșu, care strălucesc în tricoul Coronei Brașov, respectiv Concordiei Chiajna. Primul a înscris 9 goluri în acest sezon, iar al doilea și-a trecut în cont 6 reușite pentru ilfoveni. Cei doi s-au format la clubul feroviar.


Tony da Silva a evoluat trei sezoane la CFR (2007-2010), timp în care a cucerit 2 titluri de campion, 3 Cupe ale României și 2 Supercupe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter