Sport

Răzvan Raţ l-a egalat pe Dan Petrescu

Fotbalstul Răzvan Raţ, integralist în amicalul de miercuri cu Argentina, a evoluat a 95-a oară pentru echipa naţională şi a intrat în top 5 în privinţa numărului de selecţii, egalându-l pe Dan Petresc.

Pe primul loc în ierarhia fotbaliştilor cu cele mai multe meciuri jucate pentru naţionala României se află Dorinel Munteanu - 134. El este urmat de Gheorghe Hagi - 124, Gheorghe Popescu - 115 şi Ladislau Boloni - 102, informează frf.ro.

Primul meci al echipei naţionale din 2014 a coincis cu prima vizită a reprezentativei Argentinei în România şi, totodată, cu primul egal cu "pumele" într-o partidă amicală.


A fost al 649-lea joc din palmaresul echipei naţionale (al 267-lea pe teren propriu şi al 163-lea egal (al 54-lea acasă).

Pentru a 217-a oară, gazdă a unui meci al "tricolorilor" a fost Bucureştiul, pentru a 13-a oară Arena Naţională, iar Ciprian Marica a purtat pentru a treia oară banderola de căpitan.


Echipa naţională a României a terminat la egalitate, miercuri seară, cu reprezentativa Argentinei, scor 0-0, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională din Capitală.

Ultimele Stiri
abonare newsletter