Sport

Lemnaru: "Am fost mai buni, merităm victoria"

Valentin Lemnaru (foto dreapta) a fost din nou decisiv pentru Universitatea Cluj. Fostul atacant al Pandurilor a înscris golul victoriei în confruntarea cu Astra și a adus trei puncte vitale în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

"Am încercat să facem un joc bun, să le închidem spațiile și cred că am reușit. Am înscris repede și astfel am obținut victoria. Deja ne gândim la meciul cu Chiajna, din etapa viitoare. Astra pornea cu prima șansă, dar noi am fost mai buni în această seară, am meritat victoria", a declarat Lemnaru, la finalul partidei.

Golgheterul Universității a dezvăluit și cum i-a motivat Mihai Teja pentru acest joc. "Am făcut un meci bun și cu Steaua și Ceahlăul, iar domnul antrenor ne-a spus că avem valoare și că ne putem bate pe oricine. Asta am făcut astăzi", a dezvăluit atacantul.


Lemnaru e convins că "șepcile" nu vor avea emoții să se salveze de la retrogradare. "Lupta este deschisă atât la titlu, cât și la retrogradare. Trebuie să adunăm cât mai multe puncte ca să ne salvăm. Orice meci e greu, dar dacă vom evolua ca astăzi, sigur ne vom atinge obiectivul. Sperăm ca în următoarele etape să fim deasupra liniei. Toți care sunt la echipă au valoare, merită să joace", a conchis Lemnaru, care a ajuns la 8 reușite în acest sezon.

Ultimele Stiri
abonare newsletter