Sport

Pugiliștii de la CSU, învingători în fața nemților

Pugiliștii Clubului Sportiv Universitatea Cluj au câștigat bătălia „amicală” cu sportivii germani. Turneul a avut loc la Bruchsal (Germania).

Boxerii pregătiți de Iosif Hercz și Octavian Matiș au ieșit învingători în fața pugiliștilor din Germania, în cadrul turneului organizat de clubul „Pugilist Bruchsal”. În prezența a peste 1.000 de spctatori, clujenii s-au impus cu 6-4 în fața sportivilor nemți pregătiți de Marian Gavrilă (fost antrenor al naționalei Germaniei), Dănuț Hoffman (ex Lugigan) și Valentin Codreanu.

Au luptat exemplar

La categoria 56 de kilograme, Alin Bodea a câștigat în fața lui Kustrim Kinoli, iar Alin Lingurar l-a învins pe Mastasa Ismail, la categoria 52 de kilograme. Alex Ciobanu s-a impus în fața lui Denis Dreiling (cat. 57 kg.), în timp ce la categoria 69 de kilograme, Alexandru Macingo a trecut de David Kormeier, iar Nicolae Chiorean și-a adjudecat victoria prin neprezentarea adversarului. Nici Narcisa Mureșan nu a întâmpinat emoții în fața nemțoaicei Jonne Vedder, la categoria 57 de kilograme.


Au beneficiat de condiții de lux

Ceilalți sportivi legitimați la CSU, Răzvan Doghi (41,5 kg.), Alin Dondoczi (64 kg.), Samer Hasun (66 kg.) și Ionuț Iancu (+91 kg.), au suferit înfrângeri în fața Kervin Stein, Yuce Ertac, David Curri, respectiv Soner Uen. „A fost un turneu reușit. Am avut parte de condiții de 4 stele. Totul s-a desfășurat într-un mod profesionist. Meciurile au avut loc la Centrul sportiv Pugilist Bruchsal, unde au fost peste 1.000 de iubitori ai sportului cu mănuși. Cu toate că drumul a fost lung și obositor, sportivii noștri au luptat exemplar, merită felicitați”, a dezvăluit Ștefan Antal, arbitru republican categoria  I, pentru Monitorul de Cluj.

Bătălia se mută la Cluj

Pugiliștii nemți își pot lua revanșa în fața românilor în 19 aprilie, într-o gală ce se va desfășura la Cluj. „CSU i-a invitat pe sportivii germani să boxeze și la Cluj. Gala ar urma să aibă loc în 19 aprilie, dar locația încă nu e stabilită. Meciurile se vor disputa ori la Sala Sporturilor «Horia Demian», ori la Cluj Arena”, a explicat Antal.


 

 

Etichete: germania CSU box
abonare newsletter