Sport

Teja a comentat eșecul cu Steaua: "A fost doar un meci, nu am murit!"

Mihai Teja nu dezarmează după eșecul în fața Stelei. Tehnicianul s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi mai ales din prima repriză.

„Au fost două reprize diferite. Prima a fost foarte bună, am avut două-trei ocazii de gol. Nu este uşor să iei gol în ultimele secunde, te demoralizează. La pauză, am încercat să-i motivez pe băieţi, să mergem mai departe, să dăm gol, dar n-am putut să fac mai mult. Steaua a fost echipa mai bună, noi am greşit la două-trei faze. Ca să poți să revii trebuie să joci, să ataci. E foarte greu să vii în Ghencea să ataci, să domini Steaua. Trebuie să mai lucrăm la mentalitate, la partea fitzică", a declarat Teja la finalul jocului.

Pentru tehnicianul Universității, Steaua nu a fost o necunoscută. "Am urmărit jocul Stelei cu Chiajna. Ştiam Steaua, şi cu aşezarea cu vârf împins. Ştiam toate lucrurile despre ei. Din păcate nu e de ajuns să ştii toate detaliile, trebuie să le aplici şi pe teren", a adăugat Teja, care nu dezarmează însă: "A fost doar un meci, U” Cluj nu a murit. Ne doream să luăm punct sau puncte în Ghencea”.


Mihai Teja este tentat să continue şi din vară pe Cluj Arena. "În primul rând, trebuie să ne salvăm de la retrogadare. Din vară, dacă în sezonul viitor Universitatea Cluj dorește să joace în cupele europene, atunci aș putea continua tot aici", a conchis Teja.

abonare newsletter