Sport

Derby în Ardeal! „U" Mobitelco și CSU Sibiu promit spectacol la Cluj

„U” BT Mobitelco și CSU Atlassib Sibiu promit un show incendiar duminică la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Clujenii sunt neînvinși pe teren propriu în acest sezon.

Derby-ul dintre „U” BT Mobitelco și CSU Atlassib Sibiu se anunță a fi mai spectaculos ca niciodată. Cele două rivale sunt despărțite doar de două puncte în clasament. Sibiul e lider, cu 29 de puncte, iar clujenii ocupă poziția a treia, la două lungimi de primul loc.


Elevii lui Dorin Pintea sunt mai montați ca niciodată să câștige în fața Sibiului. „Studenții” vor să-și păstreze în continuare invincibilitatea pe teren propriu. „E o partidă specială pentru mine, mai ales că știu ce înseamnă un asemenea meci. Ne dorim ca sala să fie plină și să fie atmosferă ca pe vremuri, de la marile meciuri cu Sibiul. Este un obiectiv de-al nostru să nu pierdem niciun meci pe teren propriu până la finalul sezonului, deci nu avem altă variantă decât victoria. Cred că o să fie o atmosferă foarte frumoasă la această partidă", a declarat Mihai Silvășan.

Impresionat de parcursul sibienilor

Căpitanul Universității a analizat și echipa Sibiului, condusă acumd e fostul antrenor al Universității, Miodrag Perisic. „Pentru mine este o surpriză. Nu mă așteptam la începutul sezonului ca CSU să fie pe un asemenea loc în acest moment al campionatului. Sibiul merită însă o echipă de valoare, mai ales după ultimii ani în care n-au făcut performanță. În acest an au creat o echipă competitivă, echilibrată, cu jucători de mare valoare”, este de părere  Silvășan.


Perisic: „Nu e un meci special”

Miodrag Perisic i-a pregătit pe universitari în perioada 2005-2007.Sârbul a înregistrat 54 de victorii și 30 de înfrângeri la cârma „alb-negrilor”. „Nu cred că este un meci special pentru mine. Am lucrat în Cluj cu o echipă care mi-a plăcut. Acum lucrez în Sibiu cu o echipă care îmi place foarte tare. În ambele orașe m-am simțit bine și am întâlnit oameni extraordinari. În ambele orașe am prieteni buni. Important acum este să pregătim așa cum trebuie meciul. Nu contează altceva”, a mărturisit Perisic.

Partida „U” BT Mobitelco – CSU Atlassib Sibiu are loc duminică, de la ora 20.15.

Ultimele Stiri
abonare newsletter