Sport

Paszkany renunță la CFR: „Pot să rămân și cu 49% din acțiuni"

Arpad Paszkany s-a săturat să mai pompeze bani în CFR Cluj. Omul de afaceri a anunțat că ia în calcul cedarea acțiunilor către un alt investitor.

„Ultima dată când am vorbit pe marginea acestui subiect a fost în noiembrie, dar n-am spus niciodată că vând echipa, ci că am mandatat compania KPMG să găsească parteneri dispuşi să ni se alăture la acest club. Am spus şi că eu nu mă cramponez să rămân acţionar majoritar şi să deţin 51 la sută din acţiuni, este bine şi dacă rămân cu 49 la sută. Eu am un principiu: mai bine mănânc o feliuţă subţire dintr-un tort delicios decât să mănânc unul întreg de o calitate mai puţin bună. Există discuţii pe această temă. Dacă CFR ar fi un club din liga a treia engleză sau din liga a doua franceză ar interesa mai mult oamenii de afaceri din zona arabă sau din Indonezia. Asta e realitatea, cluburile din România sunt mult mai puţin tentante decât cele din ţările cu fotbalul dezvoltat", a declarat Paszkany pentru citynews.ro.

Sub bagheta lui Arpad Paszkany, CFR a câştigat trei titluri (2008, 2010 şi 2012), trei cupe ale României (2008, 2009, 2010) şi două Supercupe ale României (2009 şi 2010).


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter