Sport

FOTO - Tuncay Ozturk, noul fizioterapeut al CFR-ului

Tuncay Ozturk (foto stânga) va fi noul fizioterapeut al trupei din Gruia. Turcul se ocupă și de recuperarea lotului de gimnastică al României.

Ciprian Deac, Vasile Maftei, Pantelis Kapetanos, Liviu Ganea și Modou Sougou sunt doar câțiva jucători de la CFR care au fost tratați de către specialiștii clinicii Acibadem.

CFR își pregătește terenul pentru revenirea în fruntea clasamentului. Formația din Gruia l-a cooptat în „echipă" și pe Tuncay Ozturk, fizioterapeut al clinicii Acibadem. Turcul se va ocupa de refacerea jucătorilor accidentați. Prin mâinile lui Tuncay au trecut și alți fotbaliști feroviari: Ciprian Deac, Vasile Maftei sau Pantelis Kapetanos. „Știu multe lucruri despre CFR Cluj, însă nu-i cunosc personal pe fotbaliști, doar pe cei care s-au tratat la clinica Acibadem”, a precizat Tuncay, care se ocupă și de lotul feminin de gimnastică al României.


Printre pacienții turcului se numără și celebrități din România, sportivi precum Marian Drăgulescu, Sandra Izbașa, Cătălin Munteanu, dar și Andreea Marin, actuala sa soție.

Clinică renumită

La Clinica Acibadem s-au tratat fotbalişti cunoscuţi, precum Eidur Gudjohnsen şi Ismail Koybaşi. De asemenea, Acibadem e partenerul oficial al multor echipe puternice: Beşiktaş, Bursaspor, Trabzonspor, Partizan Belgrad sau Steaua Roşie Belgrad. Din România, doar CFR Cluj și Dinamo au încheiat contracte de colaborare cu clinica din Turcia, la care se tratează acum și Anthony Carter. Fotbalistul feroviarilor s-a accidentat grav în timpul unui antrenament, fiind suspect de ruptură a ligamentelor încrucișate.


Mirel, o nouă șansă la viață

Prin mâinile doctorilor din Turcia a trecut și Mirel, un băiețel de opt ani din Târgu Mureș, care suferea o afecțiune gravă la inimă. Deși în România nu i se dădeau șanse mari de supraviețuire, copilul a fost operat cu succes de către medicii turci.

„Mirel este un băiețel minunat din Târgu Mureș, a cărui inimioara era atât de bolnavă, încât aici, acasă, nu i s-au mai dat prea multe șanse la viață pe termen lung. La împlinirea unui an de Școala Mamelor, Fundația Prețuiește Viața a adus în România o echipă de medici de la Acibadem Istanbul, care au rămas impresionați de cazul lui Mirel. S-au oferit să-l opereze gratuit, iar Mirel e astăzi un copil fericit, duce o viață normală, se poate bucura de sănătate”, a dezvăluit Andreea Marin, prezentă la Cluj pentru a promova imaginea clinicii din Turcia.


Ciprian Deac, jucătorul său favorit

„Zâna” nu a plecat cu mâna goală de la Cluj. Vedeta și soțul ei, Tuncay, au primit un tricou al CFR-ului, cu numele lor inscripționate pe spate. De cealaltă parte, Mirel, care se declară un mare fan al trupei din Gruia, s-a ales cu o minge semnată de toți fotbaliștii feroviari, dar și cu un tricou. „Țin cu CFR Cluj, mă uit la meciurile echipei. Jucătorul meu preferat e Ciprian Deac”, a mărturisit Mirel, care a fost însoțit la Cluj de mama sa.

„Am primit o șansă unică în viață. Mulți și-ar dori șansa pe care am avut-o noi. Fără ajutorul doamnei Marin și a medicilor din Turcia, copilul meu nu ar fi avut o viață normală. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar  fi putut întâmpla. Mirel a fost operat cu succes în urmă cu doi ani, e un copil sănătos, iar eu o mamă fericită. În România, medicii nu ne-au dat nimic, ne-au spus doar că e foarte bolnav și că nu are șanse de supraviețuire. Nici nu vă imaginați cât de fericiți am fost când medicii din Turcia ne-au spus că se va face bine”, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, Florina, mama lui Mirel. „Mi-a fost foarte greu, pentru că sunt o mamă singură. Tatăl lui Mirel nu e interesat de viața noastră. Eu am grijă de el, Mirel e viața mea, suntem doar noi doi...”, a adăugat Florina.

Ultimele Stiri
abonare newsletter