Sport

Mutu, refuzat de CFR: „Riscam să tulburăm liniștea din vestiar"

Adrian Mutu a negociat și cu CFR Cluj înainte de a semna cu Petrolul. „Briliantul" nu a mai ajuns în Gruia din cauza condițiilor impuse de șefii din Gruia.

„Într-adevăr, am fost interesați de Mutu. Nu este un secret. Dar, au fost mai multe motive pentru care transferul nu s-a materializat. I-am spus că sunt anumite condiții pe care el trebuie să le respecte pentru a veni la noi. Le-a înțeles, dar nu le-a acceptat. În primul rând, am convenit că nu putem câștiga un titlu cu o «rândunică», iar în al doilea rând, eram nevoiți să-i oferim un salariu pe măsura valorii sale. Dacă am fi făcut așa ceva, atunci riscam să tulburăm liniștea din vestiar. De aceea, noi i-am făcut o propunere, echivalentă cu salariile de top de la noi, dar era mult prea puțin față de ceea ce ar fi putut obține el în Franța”, a explicat Arpad Paszkany, la DigiSport.

„Grigoraș era mult prea liniștit pentru fenomenul fotbalistic"

Finanțatorul feroviarilor a dezvăluit și de ce l-a demis pe Petre Grigoraș. „Am simțit că echipa nu mai avea perspective cu el pe bancă. N-am ce să-i reproșez personal, dar, din păcate, n-am mai avut parte de acel Grigoraș de la Oțelul și de la Pandurii. Și este de înțeles, pentru că sănătatea este mai importantă decât o mie de victorii. Grigoraș era foarte schimbat ca om, mult prea liniștit pentru fenomenul fotbalistic și am zis că echipa are nevoie de entuziasm din partea unui antrenor tânăr român, dornic de performanțe. În plus, a contat și faptul că Vasile Miiruță și-a derulat o mare parte din cariera de jucător în Germania, acolo unde și-a început și cariera de antrenor”, a mărturisit Paszkany.

Ultimele Stiri
abonare newsletter