Sport

Bute a fost învins de Jean Pascal într-un meci la categoria semigrea

Pugilistul Lucian Bute a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea, disputat, duminică dimineaţă, la Centre Bell din Montreal.

Bute, învins de Pascal. Sursa foto mediafax.ro Bute, învins de Pascal. Sursa foto mediafax.ro

Meciul s-a disputat pe durata a 12 reprize, iar cei trei arbitri i-au acordat victoria lui Pascal la puncte: 116-112, 117-110 şi 117-111, scrie Mediafax.

Românul a intrat în ring pe melodia Where The Streets Has No Name a trupei U2, fiind aclamat de spectatorii din Centre Bell.


"Am muncit foarte mult pentru a obţine acest rezultat. De mulţi ani alerg după Bute pentru a arăta tuturor că sunt cel mai bun. Astăzi am dovedit acest lucru", a declarat Jean Pascal.

"Sunt dezamăgit, eram încrezător şi m-am pregătit bine. Am fost ezitant, dar la final mi-am dat drumul la braţe", a declarat Lucian Bute.


Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze cu Jean Pascal la 25 mai 2013, dar meciul a fost amânat pentru 18 ianuarie, după ce pugilistul român a fost operat.

Bute (31-1, 24 KO) a pierdut în mai 2012 centura IBF la supermijlocie şi a mai luptat într-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, în noiembrie 2012.

Ultimele Stiri
abonare newsletter