Sport

„Studenții" nu abandonează lupta! Cred în șansa lor până la capăt!

„U” Mobitelco a pierdut la 15 puncte diferență în fața Piteștiului, dar clujenii anunță că vor face tot posibilul să recupereze handicapul la Cluj și să obțină accederea în Final Four-ul Cupei României.

„Studenții” au pășit cu stângul în noul an. Universitarii au fost umiliți de ocupanta locului șapte în Liga Națională, BCM U Pitești. Argeșenii au câștigat categoric manșa tur a sferturilor, scor 84-69, și pornesc cu prima șansă la calificarea în Final Four-ul Cupei.

„Ne-am făcut de rușine!”

Rezultatul de la Pitești l-a scos din minți pe Dorin Pintea. Tehnicianul lui „U” BT Mobitelco a rămas frapat de evoluția mult sub așteptări a elevilor săi. „Din nou, ne-am făcut de rușine la Pitești! Este al doilea meci pe care îl pierdem aproximativ în același mod, cu o apărare uneori visătoare, alteori bună, însă în foarte puține momente ale jocului. Ei au reușit să se detașeze după câteva aruncări de trei puncte, în timp ce noi am marcat primele aruncări de la distanță abia în ultimele minute, când am alergat după ei pentru a încerca să reducem din diferență”, a răbufnit Bobo Pintea.


Crede în minuni

Antrenorul clujenilor nu renunță însă la luptă. Pintea așteaptă o răbufnire de orgoliu din partea jucătorilor săi în meciul retur de la Cluj. „Este doar prima repriză din confruntarea dintre «U» Mobitelco și BCM U Pitești, urmează repriza a doua la Cluj. Sper să ne îmbunătățim jocul și să câștigăm la o diferență mai mare de 15 puncte, pentru a ne califica mai departe în Cupa României”, a punctat Pintea.

Manșa retur dintre „U” BT Mobitelco și BCM U Pitești are loc duminică, de la ora 19.45, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter