Sport

Miriuță: "Nu aveam cum să refuz CFR-ul. Pot să fac performanță la Cluj"

Vasile Miriuță nu a ezitat niciun moment să semneze cu CFR Cluj, deși avea mai multe oferte din Ungaria și România. Tehnicianul și-a propus planuri mărețe pe banca feroviarilor.

"Este o provocare pentru mine, pe care nu aveam cum să o refuz. Am avut o ofertă foarte bună de la Gyor şi am refuzat-o ca să vin la CFR. Pot să fac performanță la Cluj. Veţi vedea un CFR mai agresiv, până la limita regulamentului. Fără a fi considerat lipsit de modestie, cred că voi sta mult și bine la CFR Cluj!", a transmis Miriuță.

Fostul antrenor al Ceahlăului va avea ca obiectiv câștigarea titlului în sezonul viitor. "Obiectivul imediat este acela de a aduna cât mai multe puncte până în vară. În sezonul viitor, am promis că vom câștiga campionatul, deși nu mi s-a cerut asta. Dacă nu vom lua titlul, voi pleca singur, nu va trebui să mă dea cineva afară, pentru că, pentru mine, locul doi sau trei nu există", a mărturisit Miriuță.


Pentru a-și atinge obiectivul, Miriuță le-a cerut întăriri șefilor din Gruia. "Am discutat cu viitorii mei șefi despre două-trei achiziții. Aș avea nevoie de doi-trei jucători pe posturile pe care mi le-aș dori, pentru că eu cunosc foarte bine echipa, am văzut-o la televizor, am și jucat contra lor", a explicat antrenorul "vișiniilor".


Cadu, de partea lui Grig

Ricardo Cadu i-a luat apărarea lui Petre Grigoraș, care a aflat din mass-media că a fost demis de la cârma feroviarilor. "Nu cred că Grigoraş e de vină pentru situaţia noastră. Noi, jucătorii, suntem de vină. Miriuţă a avut rezultate bune cu Ceahlăul, e un antrenor bun. Sper să aibă noroc la CFR. Nu am fost consultat la aducerea noului antrenor. Eu vreau rămân la CFR, mai am contract un an şi jumătate", a declarat Ricardo Cadu la DigiSport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter