Sport

Grig e istorie! CFR va avea alt antrenor în retur!

Deși l-au reconfirmat în funcție, șefii din Gruia au decis în cele din urmă să-l îndepărteze pe Petre Grigoraș de la cârma CFR-ului. Noul tehnician al feroviarilor e Vasile Miriuță.

15 etape a rezistat Petre Grigoraș pe banca "vișiniilor". Sub comanda sa, feroviarii au înregistrat șase victorii, cinci rezultate de egalitate și patru înfrângeri. "E clar că e nevoie de o schimbare la CFR. Au fost aşteptări foarte mari din partea tuturor, încă dinainte să vin eu. Până acum a fost o deziluzie. Nu mă tem pentru scaunul meu, am suficiente scaune şi acasă. Atunci când nu ai rezultate, se poate întâmpla orice, inclusiv să îmi pierd postul. Din păcate, n-am adus acea constanţă în joc care să ne aducă puncte şi să urcăm în clasament”, a declarat Grigoraș imediat după jocul pierdut în fața Timișoarei.

Miriuță, noul antrenor


Vasile Miriuță e alesul șefilor din Gruia. Fostul tehnician al celor de la Ceahlăul Piatra-Neamț a semnat pe un an și jumătate, cu posibilitate de prelungire. Băimăreanul nu va veni însă cu mâna goală la CFR. Acesta va fi însoțit de golgheterul nemțenilor, Bojan Golubovic, care va semna un contract valabil pe două sezoane și jumătate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter