Sport

Gimnaştii români au câştigat aurul la Berlin

<p /><img src="documente/stories/04_aprilie/09_ziua/sandra-izbasa-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Gimnastul Flavius Koczi a câştigat astăzi medalia de aur, în finală la sol, iar  Sandra Izbaşa a câştigat medalia de aur la sărituri la Campionatele Europene de la Berlin.

 

Românca Sandra Izbaşa este noua europeană la sărituri, prima finală feminină a concursului special pe aparate din cadrul Campionatelor europene de gimnastică de la Berlin, medalia de aur fiind cucerită după o evoluţie excepţională, notată cu o medie de 14,675. La prima săritură, Izbaşa a primit 14,700, iar la a doua - 14,650. Medalia cucerită de Sandra Izbaşa este prima după o pauză de 7 ani în palmaresul feminin al României la sărituri.


Şi gimnastul Flavius Koczi a reuşit un exerciţiu excelent, notat cu cea mai mare notă, 15.500, care i-a adus aurul european. Flavius Koczi a cucerit, vineri, şi medalia de argint la individual compus, iar duminică va încheia cu finala la sărituri. Mâine  Sandra Izbaşa împreună cu Diana Chelaru vor încerca să câştige medalii la sol.

 


 

abonare newsletter