Sport

Gimnaştii români au câştigat aurul la Berlin

<p /><img src="documente/stories/04_aprilie/09_ziua/sandra-izbasa-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Gimnastul Flavius Koczi a câştigat astăzi medalia de aur, în finală la sol, iar  Sandra Izbaşa a câştigat medalia de aur la sărituri la Campionatele Europene de la Berlin.

 

Românca Sandra Izbaşa este noua europeană la sărituri, prima finală feminină a concursului special pe aparate din cadrul Campionatelor europene de gimnastică de la Berlin, medalia de aur fiind cucerită după o evoluţie excepţională, notată cu o medie de 14,675. La prima săritură, Izbaşa a primit 14,700, iar la a doua - 14,650. Medalia cucerită de Sandra Izbaşa este prima după o pauză de 7 ani în palmaresul feminin al României la sărituri.


Şi gimnastul Flavius Koczi a reuşit un exerciţiu excelent, notat cu cea mai mare notă, 15.500, care i-a adus aurul european. Flavius Koczi a cucerit, vineri, şi medalia de argint la individual compus, iar duminică va încheia cu finala la sărituri. Mâine  Sandra Izbaşa împreună cu Diana Chelaru vor încerca să câştige medalii la sol.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter